top of page

Al langere tijd werkt Burger Budget Bewust met het automatiseringsprogramma ONVIEW. We hebben ook een aantal familiebewinden in ons bestand. De rekening en verantwoording kunnen we vanuit dat programma heel eenvoudig aanmaken.

Bent u familiebewindvoerder of familiecurator? Wij kunnen u helpen met de jaarlijkse rekening en verantwoording.

WERKWIJZE:

Bij de start vragen wij u een bank mutatiebestand aan te leveren. We maken dan de koppelingen in de rekening en verantwoording aan. We zullen waarschijnlijk een aantal vragen hebben over de bedragen, maar als alles eenmaal goed is gekoppeld, dan ontstaat het overzicht wat u aan de rechtbank kunt sturen. U kunt meekijken op www.mijn.onview.nl. We maken in overleg met u een gebruikersnaam en wachtwoord aan.

We kunnen niets aan uw beheer veranderen, want we hebben geen toegang tot de rekening(en). Alleen Petra en degene die het dossier in onview bijhoudt zien de gegevens. Deze worden alleen gebruikt om u te kunnen ondersteunen bij het bewind/curatele.

Zodra u de overeenkomst verbreekt, wordt het dossier in onview op uw verzoek verwijderd.

BANKEN:

Onview kan mutaties voor de meeste banken verwerken.

KOSTEN:

Bij de start zijn vaak wat meer kosten gemoeid. Er is een startgesprek waarin we uitleggen wat we nodig hebben en hoe u dat kunt aanleveren. We leggen uit hoe onview werkt en hoe u daarin de weg kunt vinden. De startkosten zijn: €225,-.

Vervolgens zullen maandelijks de bankmutaties worden opgevraagd en verwerkt. Dat is doorgaans niet zo veel werk en kost €10,- per maand.

Als jaarlijks de R&V moet worden opgemaakt, en we zijn goed op de hoogte gehouden, dan kost de uitdraai €50,-.

U moet zelf alleen nog de bankafschriften, overzicht van bijstand voor bewind/curatelekosten en betaalde bewind/curatelekosten verzorgen.

Wij zijn blij dat we deze service aan kunnen bieden. Onze gegevens kunt u vinden in het overzicht "OVER ONS".

bottom of page