Wie zijn wij?

2020-05 NBBI Logo.png
2020-05 NBBI Logo.png

Per 1 januari 2018 bestaat de maatschap Burger Budget Bewust uit Selina, Petra en Lieke. Per 1 maart 2018 is Sylvia Stins er, als extra versterking, in Den Oever bij gekomen.

Lieke is inmiddels benoembaar als professioneel bewindvoerder. Zij zal vooral cliënten in Noordnederland gaan helpen - Groningen, Friesland, Drenthe.

Petra is professioneel bewindvoerder. Zij heeft cliënten in Noord-Holland, maar ook nog in Groningen. Zij werkt voornamelijk vanuit de vestiging in Den Oever.

Selina  heeft sinds 2010 al veel zaken voor Petra geregeld. In 2012 heeft ze haar opleiding bewindvoering bij Praktikos gevolgd en is daarna in oktober 2012 haar eigen bedrijf Burger Budget Bewust gestart. Ze heeft sinds 2009 als familiebewindvoerder zaken geregeld en is bezig haar diploma te halen om professioneel bewindvoerder te mogen zijn.

Petra komt uit de zorg waar ze lang verantwoordelijk is geweest voor het aansturen van teams in de thuisbegeleiding. Met haar achtergrond maatschappelijk werk en lerares huishoudkunde is ze in 2007 als bewindvoerder gestart bij BuZo en sinds 2012 voert ze daarnaast werkzaamheden als budgetbeheerder uit. Zij is per 1 januari 2014, met toestemming van de rechtbank, overgestapt naar Burger Budget Bewust om samen met haar dochter Selina te kunnen werken.

Lieke heeft meer dan 20 jaar ervaring als directiesecretaresse en managementassistente. Ze heeft op meerdere plekken derdengelden beheerd. Vanaf 2011 is zij familiecurator. Sinds juni 2017 is zij door de rechtbank benoembaar als assistent bewindvoerder en vanaf 20 november 2019 als volwaardig professioneel bewindvoerder.

Sylvia heeft al ervaring als bewindvoerder maar wil nu ook haar diploma halen waardoor ze volwaardig bewindvoerder kan worden. Burger Budget Bewust is een erkend leerbedrijf waar zij het vak goed kan leren.

 

Leerbedrijf

Burger Budget Bewust is een door SBB erkend leerbedrijf. Petra plaatst stagiaires op het kantoor in Den Oever. Op dit moment begeleidt zij Sylvia en Selina. Zij heeft in haar lange loopbaan veel ervaring opgedaan in het begeleiden van leerlingen.